Dinerkaart
Dinerkaart
Voorgerechten
Broodplankje
7,00met diverse tapenades
Carpaccio van Ossenhaas
15,50Parmezaanse kaas | pittenmix | truffelmayonaise
Proeverij van Eend
15,50gerookt | rilette | boutje | rood fruit compote
Dungesneden Runder Ribeye
13,50paddenstoelen | Parmezaanse kaas | uienchutney | mosterddressing
Warme Brie in Filodeeg
9,75gedroogde vijgen | rucola | walnoten | portsiroop
Tataki & Sashimi tonijn
15,75wasabi | wakame | sojasaus | sesam
Tartaar van Zalm
14,00geporcheerd ei | forel eijtjes | wakame | citroen-bieslookmayonaise
Trio van Vis
14,75verrassing van de chef
Champignons Dordogne
8,50truffelmayonaise
Salade Rode Biet
9,50feta | olijven | gegrilde paprika
Vegetarische Salade
8,50gegrilde pompoen | noten | feta | paddenstoelen | kruidenolie
Soepen
Pomodori Soep
7,50pesto
Spinazie Soep
7,50crème fraîche
Soep van het maandmenu
7,50
Jules Verne Salades
Onderstaande gerechten worden geserveerd met brood, aioli & boter.
Salade Lucullus
19,75Thaise dressing | ossenhaaspuntjes | gamba’s | roze garnaaltjes
Salade Carpaccio
18,50ossenhaas carpaccio | Parmezaanse kaas | pittenmix | truffelmayonaise
Verrassingsmenu
Laat u verrassen door onze keukenbrigade
3 gangen chefsmenu
36,004 gangen chefsmenu
44,005 gangen chefsmenu
52,506 gangen chefsmenu
57,00
Voor de Kinderen
Voor de kleintjes hebben wij in overleg met een van onze collega’s genoeg te bieden, kortom voor ieder wat wils.
Cocktails
Crème Brûlée Martini
11,50Licor 43 crème brûlée | Absolut Vodka | espresso
Espresso Martini
12,00Absolut Vodka | Baristo 43 | espresso | Kahlua | Frangelico
Liquid Lemon Cheesecake
11,50Limoncello | Licor 43 | room | citroen
Tiramisu 43
11,50Bacardi dark rum | Baristo 43 | room | cacaolikeur
Hoofdgerechten
Saté van Kip
19,25gemarineerde kippendijen | gefrituurde uitjes | Atjar | kroepoek | satésaus
Mixed Grill
27,50kruidenboter | gegrilde groenten
Jules Verne Burger
20,50jalapeño | cheddar kaas | spek | uienchutney | Franse friet
Duo van Hert & Wildzwijn
27,50spruitenpuree | rode wijn rozemarijn saus
Tournedos (220 gram)
29,50aardappeltaartje | haricot verts | truffeljus
Eendenborstfilet
22,50witlof | sinaasappel-kumquat saus
Rundersteak (200 gram)
23,50champignons | spek | knoflookjus
Runder Ribeye (220 gram)
24,50gegrilde groente | rode wijnsaus
Zalmfilet
24,75quiche van spinazie en rode ui | dille beurre blanc
Sliptongen (3 stuks)
22,50remouladesaus
Heilbotfilet
22,50bospeen | seizoensgroenten | kreeftensaus
Tonijn
25,50zwarte pasta | Spaanse peperolie
Proeverij van vis
28,25verrassing van de chef
Vegetarische hoofdgerechten
Risotto
18,50gegrilde groenten | spinazie | Parmezaanse kaas | zongedroogde tomaten | balsamico siroop
Plaattaart
18,50pompoen | Gorgonzola | walnoten | rucola
Lasagne
18,50courgette | aubergine | paprika | rode ui | tomatensaus
Bijgerechten
Huisgemaakte Friet
5,75Franse frietjes
4,75Frisse salade
4,25
Desserts
Dame Blanche
8,75vanille-ijs | slagroom | warme chocoladesaus
Appel Perentaart
9,25vanille crème | noten crumble | karamelsaus
Warm Chocoladetaartje
9,25witte chocolademousse | bosvruchten compote
Stroopwafel Cheesecake
8,50karamelsaus | rood fruit | munt
Kaasplankje
9,253 Europese kaassoorten | vijgen-noten brood | appelstroop
Kaasplankje
14,755 Europese kaassoorten | vijgen-noten brood | appelstroop