Voorgerechten

Warme Brie in Filodeeg

maandag 5 oktober 2020

Warme Brie in Filodeeg 9,75 gedroogde vijgen | rucola | walnoten | portsiroop

Lees verder

Tataki & Sashimi tonijn

vrijdag 10 mei 2019

Tataki & Sashimi tonijn 15,75 wasabi | wakame | sojasaus | sesam

Lees verder

Dungesneden Runder Ribeye

vrijdag 10 mei 2019

Dungesneden Runder Ribeye 13,50 paddenstoelen | Parmezaanse kaas | uienchutney | mosterddressing

Lees verder

Vegetarische Salade

vrijdag 19 oktober 2018

Vegetarische Salade 8,50 gegrilde pompoen | noten | feta | paddenstoelen | kruidenolie

Lees verder

Tartaar van Zalm

vrijdag 19 oktober 2018

Tartaar van Zalm 14,00 geporcheerd ei | forel eijtjes | wakame | citroen-bieslookmayonaise

Lees verder

Proeverij van Eend

vrijdag 19 oktober 2018

Proeverij van Eend 15,50 gerookt | rilette | boutje | rood fruit compote

Lees verder

Champignons Dordogne

vrijdag 19 oktober 2018

Champignons Dordogne 8,50 truffelmayonaise

Lees verder

Trio van Vis

vrijdag 19 oktober 2018

Trio van Vis 14,75 verrassing van de chef

Lees verder

Salade Rode Biet

woensdag 10 oktober 2018

Salade Rode Biet 9,50 feta | olijven | gegrilde paprika

Lees verder

Carpaccio van Ossenhaas

woensdag 3 oktober 2018

Carpaccio van Ossenhaas 15,50 Parmezaanse kaas | pittenmix | truffelmayonaise

Lees verder